Modalitati de plata

Pentru a achita produsele comandate pe www.outletparchet.ro, ai la dispozitie mai multe optiuni:

    • Plata numerar sau ramburs
    • Plata online cu cardul
    • Ordin de plata

Plata numerar/ramburs
Plata se face in lei, cu avans de 50% in momentul efectuarii comenzii, si achitarea diferentei de plata la livrare. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

Plata online cu cardul
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Plati Online. Outlet Parchet nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Outlet Parchet, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos. In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Nume firma: SC PRINCEPS DECO&HOME SRL
ING BANK Oradea, Cont IBAN: RO72 INGB 0000 9999 0520 3277
Cod unic inregistrare: RO 30273592