PARCHET TRIPLU STRATIFICAT JEANS COLECTION SIX_4HIM
Promo

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT JEANS COLECTION SIX_4HIM

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 414,00 RON

Pret special: 207,50 RON

Descriere produs
Detalii

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT DIN LEMN DE STEJAR SIX_4HIM 

Colectia de parchet triplu stratificat, Jeans Collection include 7 modele de placi de parchet, inspirate prin culoare si stil din metropolele europene.

Fiecare din cele 7 culori sunt prezentate sunt forma de placi full plank (varianta 4_Him) si 3 Streep (varianta 4_Her). Datorita acestui concept de design exista posibilitatea de a combina ambele modele in diferite camere ale aceleiasi case sau apartament fara a renunta la efectual vizual si cu costuri mult mai mici.

Structura de lemn nobil este evidentiata cu ajutorul procesului de periaj. Atat santurile cat si suprafata placii de parchet sunt acoperite cu pete de vopsea alba.

Aceasta colectie este caracterizat prin alburn ocazional si noduri mijlocii. Placile de parchet triplu stratificat prezinta o variatie moderata de umbre.

Avantaje:

** Esenta de stejar

** Este triplu stratificat ceea ce ii confera stabilitate sporita

** Se poate folosi si pentru pardoseala cu incalzire

** Finisaj: lacuit mat si periat

** Izoleaza termic si fonic foarte bine

** Costurile sunt mult mai mici

Dimensiuni: 2200 x 148 x 13.3 mm

Promotie speciala: 37.50 EURO/mp (+TVA)

Aveti nevoie de consultanta in alegerea produsului potrivit nevoilor dumneavoastra? Specialistii nostrii va vor ajuta sa gasiti cea mai buna solutie. Pentruconsultanta gratuita sunati la Tel: 0733.470.037

Daca aveti nevoie de servicii de montaj ne puteti contacta la adresa de e-mail: info@outletparchet.ro sau la tel: 0733.470.037.